23 Ocak 2008 Çarşamba

I.WAW Buluşması'ndan ilk görüntüler

Bu son derece magazin kokan başlığın altında belki umduklarınızı bulamayabilirsiniz. Çünkü bu yazı son derece keyifli bir geceden kısa detayları sizlerle paylaşıyor.

Bildiğiniz gibi 16 Ocak 2008 Çarşamba gecesi üyelerimizden Şemsa Denizel'in mekanı Kantin'de biraraya geldik.

Şemsa Hanım'a bir kere daha teşekkür etmek isterim. Yemekler gerek sunum gerekse lezzet bakımından son derece güzeldi. Gerçi kendisini mutfaktan hiç çıkaramadık ama gerekçesi son derece yerindeydi: "woman at work."

İlk buluşmamıza katılarak bizlerle birlikte olan Uzman Psikolog Deniz Ergül, Ceylan Intercontinental Hotel Eğitim Müdürü Buket Erkul, Dale Carnegie Eğitim Danışmanı İlke Aksoy, HSBC Kurumsal Bankacılık Yöneticisi Sevinç Emanetoğlu, VEPA Kozmetik Pazarlama Müdürü Aylin Öztürk , Lufthansa uçuş görevlisi Gülhan Sahan ve tek erkeğimiz olan İstanbul Arena Venue yöneticilerinden Aybars Ortan'a teşekkür ederiz.

Ayrıca gecemizi görüntülemek ve bizleri yakından tanımak üzere aramızda olan CNBC-E Business Magazine muhabirlerinden Elif Yağız ve fotoğrafçı Atalay Özocak'a da ayrıca müteşekkiriz. Onların kalemi ve görüntüleri ile grubumuz daha geniş kitlelere ulaşacak.

İkinci buluşmamız Şubat ayının II. haftası gerçekleşecek.
Ayrıntıları sizinle çok yakında paylaşacağız.

Daha kalabalık bir masada sizlerle birlikte olabilmek dileğiyle...

Hiç yorum yok: